Karriär

Hos Drove anser vi att alla ska kunna komma hem säkert utan bekymmer. Därför erbjuder vi en professionell tjänst med särskilt utvalda trygghetsförare, våra Piloter, som tar hand om allt för våra kunder. Vårt team av erfarna och pålitliga Piloter och Trafikledare utgör ryggraden i vår verksamhet, och vi söker alltid passionerade individer som vill vara med och göra skillnad i våra samhällen.

Som en del av Drove’s team kommer du att ha möjlighet att använda dina färdigheter och expertis för att göra verklig skillnad. Oavsett om du är en erfaren yrkesperson eller bara börjar din karriär har vi olika möjligheter tillgängliga, inklusive:

 

  • Pilot/trygghetsförare: Om du har en taxiförarlicens från Trafikverket, en vänlig personlighet och ett åtagande för säkerhet, skulle vi gärna vilja höra från dig. Som Pilot hos Drove kommer du att vara ansvarig för att hämta upp våra kunder och deras fordon samt säkert köra dem till sin destination.
  • Trafikledare: Har du erfarenhet av logistik, ledning eller annan relaterad verksamhet? Vårt operativa team av trafikledare ansvarar för den dagliga driften av vår verksamhet, och vi letar alltid efter talangfulla individer som kan hjälpa oss att växa och förbättra oss.
  • Kundservice-värdar: Har du utmärkta kommunikationsfärdigheter och en passion för att hjälpa människor? Vårt kundserviceteam är den första kontaktpunkten för våra kunder, och vi letar alltid efter vänliga och effektiva individer att ansluta till vårt team.

 

Hos Drove erbjuder vi konkurrenskraftig ersättning, flexibla scheman och möjligheter till tillväxt och utveckling. Vi är ett företag som värderar mångfald och engagerar oss för att skapa en stödjande och inkluderande arbetsmiljö för alla våra anställda.

Om du är intresserad av att ansluta dig till vårt team skulle vi gärna vilja höra från dig. Skicka ditt CV och ett personligt brev till talent@drove.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!